torsdag den 17. maj 2012

Rabarbersaft

Idag er der blevet kogt Rabarbersaft. Vi er heldige at have mange rabarber i haven, så selvom vi brugte 3 kg idag, så er der stadig mange tilbage til andre lækkerier.
Vi har allerede smagt og den er skøn og frisk, sød uden at være bitter, masser af rabarbersmag.
Opskriften kommer her, den er fundet hos Rappedikke.

1,5 kg rabarber
1 l. vand
Korn fra 1 vanillestang
500 gr. rørsukker

Rabarberen skæres i stykker, koges med sukker, vanille og vand i ca 30 min.


2 kommentarer:

  1. Det er skønt med rabarber saft. Jeg har lavet rå rabarber saft, som også smager super skønt :-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er slet ikke tosset, det er faktisk første gang jeg prøver, og det var da bare super nemt!!!
    hvordan laver du rå rabarbersaft??

    SvarSlet